Lekande barn på gården. Lekande barn på gården. Foto: Mostphotos

Vill du vara med och bygga Drömvärlden tillsammans med oss? På Gladans förskola får du utvecklas tillsammans med trygga och ambitiösa kollegor som vill göra skillnad för barnen. Vi arbetar med en tydlig inspiration av Reggio Emilias filosofi och vi använder pedagogisk dokumentation som verktyg för att synliggöra lärandet.

Tillsammans i arbetslagen och i våra olika nätverk säkerställer vi det pedagogiska innehållet och arbetsron. Vi fördjupar förståelsen kring begreppen Hållbarhet, Inflytande, Utforskande, 100-språklighet och Digitalitet.

I förskoleområdet arbetar rektor, biträdande rektor, pedagogista, intendent, assistent, huvudsamordnare, samordnare, förskollärare, barnskötare, levande verkstadspedagog och kockar.

Vill du arbeta hos oss?

Se lediga tjänster här på sidan.

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss skickar du ditt CV och ett personligt brev till vår huvudsamordnare Therése Wallver.

Du behöver ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret för att arbeta inom förskolan.

Beställ utdrag från belastningsregistret här

Senast uppdaterad: 26 november 2019